Wat zijn de tarieven van Racket & Health?

Doe de lidmaatschapstest:

Passend programma

Bij Racket & Health krijg je een passend programma dat aansluit op jouw voorkeuren en wensen. De tarieven variëren van € 22,95  tot € 49,95 per maand voor het meest complete programma. Doe de online lidmaatschapstest en ontdek welk programma het beste bij jou past. Vul je gegevens in en klik op verzenden.

Jouw voordelen bij Racket & Health in Appelscha

Sport, voeding en ontspanning

De meeste mensen beginnen met sporten voor een beter figuur. Met ons trainingsconcept lukt het jou om je fysieke en mentale gezondheid te verbeteren..

Personal Training

Bij Racket & Health Appelscha train je onder begeleiding van een personal trainer. Een team met elk hun specialisme staat klaar om je te begeleiden met jouw doel.

Vertrouwde omgeving

We hebben gemerkt dat veel mensen behoefte hebben aan ‘starthulp’ om (weer) een gezondere leefstijl aan te nemen. Racket & Health Appelscha is de ideale plek om te starten en om het vol te houden.

Voedingsbegeleiding

Naast bewegen is voeding belangrijk binnen een gezonde, fitte leefstijl. Krijg persoonlijk advies en ontdek hoe jij op een makkelijke en gezonde manier kunt afvallen.

Hoe werkt het?

Zodra we je antwoorden hebben ontvangen bellen we je om samen een persoonlijke kennismaking in te plannen. Tijdens die kennismaking kun je rustig sfeer proeven, terwijl we jouw wensen en de best passende programma’s doornemen.

Daarna bepaal je zelf of je er vertrouwen in hebt dat wij jou verantwoord kunnen helpen starten met je gezondere, fittere leefstijl. Net als de vele mensen voor jou. Vul je gegevens in en klik op ‘Verzenden’. We nemen binnen 1 werkdag persoonlijk contact op. Welkom bij Racket & Health!

Stel niet langer uit en zet de 1e stap van je fittere, gezondere en slankere leefstijl!

 
Maak kennis met Racket & Health Appelscha en ontdek welk programma het beste past bij jouw wensen en behoeften.

Meestgestelde vragen (en antwoorden!) over de Racket & Health lidmaatschapstest

Zijn er kosten aan verbonden?

Hoe gaat het na het invullen?

Kan ik na de start nog van programma wisselen?