Het aanbod van Racket & Health Appelscha

Ontdek het veelzijdige Fitness, Personal training, FunXtion-zone en Tennis aanbod van Racket & Health in Appelscha

 

Bereik je doelen met ons uitgebreide aanbod

Individueel fitness

Racket & Health Centre Appelscha: meer dan een sportschool. Focus op je fysieke, mentale en sociale welzijn. Ontsnap aan de dagelijkse sleur, sport samen, ontspan en geniet. Motivatie en deskundige trainers maken sporten leuk, effectief en energiek!

Groepsfitness

Bij Racket & Health Centre Appelscha bieden we diverse leuke en gevarieerde groepslessen, zoals Pump, Pilates, HIIT, Rumble, Circuittraining en meer. Sociaal, motiverend en voor iedereen toegankelijk.

Bedrijfsfitness

Racket & Health Centre Appelscha biedt bedrijven een bewegingsprogramma op maat, inclusief conditietesten en trainingen afgestemd op de behoeften van jou en je collega’s. Gezondheid en welzijn voor de hele organisatie!

Personal training

Bij Racket & Health Personal Training werken onze vaste trainers samen met jou aan je doelen, of het nu gaat om afvallen, conditieverbetering, of sportprestaties. We vinden geschikte bewegingsvormen, bieden coaching en voedingsadvies, en helpen je bij het bereiken van blijvende resultaten voor een gezondere levensstijl.

FunXtion-zone

Plezierige en uitdagende FunXtion-trainingen in een compacte circuitgroep van 30 minuten, met focus op calorieverbranding, kracht, en conditie met diverse apparatuur in onze FunXtion-zone. Geschikt voor alle leeftijden en niveaus, onze groepslessen, begeleid door gecertificeerde instructeurs, bieden een motiverende workout in 30-45 minuten. Fitness met een lach!

Tennis bij Racket & Health

Wilt u een partijtje tennis spelen? Neem dan even contact op met ons centrum voor beschikbaarheid van onze tennisbanen.

Zet nu de eerste stap naar een fitter en gezonder leven

 
Klik op de onderstaande knop en ontvang meer informatie over onze Gratis Proefweek!

Nog vragen?

Geen probleem. Vul het contactformulier in en we komen zo snel mogelijk bij je terug met meer informatie.

 

 Alles van individueel fitness tot tennis bij Racket & Health

 

Met ons uitgebreide aanbod zijn we al meer dan 8 jaar de experts op het gebied van fitness, gezondheid en ontspanning in Appelscha. Ons uitgebreide aanbod omvat de volgende diensten: individueel fitness, groepsfitness, bedrijfsfitness, personal training, een FunXtion-zone en tennis. Met onze Gratis Proefweek en onze Lidmaatschapstest kan iedereen gratis kennismaken met ons. Daarnaast staat ons ervaren team altijd voor je klaar om eventuele vragen te beantwoorden. Voor nieuwe leden zijn er verschillende mogelijkheden. We zijn er zeker van dat we jou ook kunnen helpen om je individuele doelen te bereiken.